LAS Dolenjska in Bela krajina

VABILO: Okrogla miza o smernicah zdrave prehrane v javnih zavodih

VABILO Okrogla miza o smernicah zdrave prehrane v javnih zavodih

V okviru projekta Z ROKO V ROKI DO KAKOVOSTNE PREHRANE, bo v torek, 15. 10. 2019, ob 14. uri, organizirana okrogla miza o smernicah zdrave prehrane v javnih zavodih in predlogih kako izločiti sklope ter s tem imeti možnost naročanja pri lokalnih ponudnikih. 

Okrogla miza bo potekala v prostorih PODJETNIŠKEGA INKUBATORJA PODBREZNIK, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto.

Na okrogli mizi bosta sodelovali ga. Tea Kordiš sodelavka Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki bo predstavila aktualne prehranske trende za pripravo zdravih obrokov in odvetnica ga. Marija Bukovec Marovt iz Odvetniške družbe Marovt in partnerji, izdelovalka vzorca razpisne dokumentacije javnih naročil za prehranske izdelke v okviru projekta. Okrogla miza je mišljena kot delovno srečanje, na katerem bodo udeleženci lahko postavljali konkretna vprašanja v zvezi z izvedbo javnih naročil, zlasti z upoštevanjem 73. in 84. člena Zakona o javnem naročanju (ZJN-3), pridržana javna naročila. Dogovoriti se bo možno tudi za individualno svetovanje, saj so v okviru projekta rezervirana sredstva za vavčersko svetovanje zainteresiranim.

Na okroglo mizo, ki bo trajala okvirno 2. uri, ste vabljeni organizatorji prehrane, nabavniki, ravnatelji, in vsi, ki delate na področju prehrane v javnih zavodih.

Vljudno vas prosimo, da svojo udeležbo na okrogli mizi potrdite na e-naslov: milena.bartelj@guest.arnes.si


VABILO


Predstavitvi, 15. 10. 2019: 

- Marija Bukovec Marovt: OKVIRNI SPORAZUM DOBAVA ŽIVIL

- Tea Kordiš: PREHRANA V VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNIH ZAVODIH PRIPOROČILA IN UGOTOVITVE STROKOVNEGA SPREMLJANJA KAKOVOSTI JEDILNIKOV

 


clld_leader_eksrp


Nazaj na: Izvajanje projektov