Šmarješke Toplice – Vir življenjske energije, delavnica z lokalnim prebivalstvom

slape

 

VABILO NA DELAVNICO

Občina Šmarješke Toplice izvaja projekt Šmarješke Toplice – Vir življenjske energije, ki zajema ureditev tematske poti. Ker želijo predstaviti svoje znamenitosti skozi zgodbe in legende njihovega kraja, vas vabijo

na delavnico z lokalnim prebivalstvom, katere namen bo zbiranje informacij, zgodb, legend ter ostalih zgodovinskih podatkov, ki so povezani z gradom Štrlek, cerkvama v Slapah in na Koglem ter Škratovo jamo.

Delavnica bo potekala v sredo, 11. aprila 2012, ob 17.00 uri, v Kulturni dvorani v Šmarjeti. Vse občane vljudno vabimo, da se delavnice udeležijo ter tako sodelujejo pri izvedbi projekta.

V kolikor se delavnice ne morete udeležiti, vas javno pozivamo, da nam kakršnekoli informacije, zgodbe, legende in ostale zgodovinske podatke o zgoraj omenjenih točkah  posredujete na naslov Občina Šmarješke Toplice, Šmarjeta 66, 8220 Šmarješke Toplice ali na elektronski naslov: info@smarjeske-toplice.si.

Vaše prispevke bomo, z vašim dovoljenjem, uporabili za snovanje gradiva za informativne table.

Prispevke bomo zbirali najkasneje do ponedeljka, 30. aprila.Za več informacij lahko pokličete na tel. št. 07-38-44-330 (tajništvo Občine Šmarješke Toplice).

 

Delavnica je sofinancirana iz sredstev LEADER, 4. Osi EKSRP. Organ upravljanja za Program razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.

Nazaj na: Novice