VABILO: Dogodek na igrišču v Dobličah

VABILO Dogodek na igrišču v Dobličah

V okviru projekta Igrišče znanja in druženja v Dobličah (sklad EKSRP) ste vabljeni na otvoritev slikarske razstave Moja vas na platnu ter predavanje Vloga podeželja za širšo lokalno skupnost - v sredo, 10. junija 2020 ob 19. uri v Dobličah (občina Črnomelj).

Glavna aktivnost projekta je bila izgradnja večnamenskega igrišča v naselju Dobliče, ki je namenjeno vsem generacijam tako najmlajšim prebivalcem – otrokom in mladini, srednji delovno aktivni populaciji kot tudi starejšim in najstarejšim prebivalcem kraja predvsem pa kot prostor za medgeneracijsko druženje.

Na novih večnamenskih površinah potekajo raznovrstne izobraževalne aktivnosti s pomočjo katerih si različne ciljne skupine nabirajo nova znanja in izkušnje. 

Otvoritev igrišča je sicer potekala v mesecu novembru 2019: https://las-dbk.si/n…/v-doblicah-imajo-novo-otrosko-igrisce/

Partnerji v projektu: Knjižnica Črnomelj, Občina Črnomelj, Krajevna skupnost Dobliče, Športno društvo Dobliče, PGD Dobliče - Prostovoljno gasilsko društvo Dobliče. 


 


Nazaj na: Izvajanje projektov