Pričela se je kampanja EU projekt, moj projekt 2019

Pričela se je kampanja EU projekt moj projekt 2019

Pričela se je kampanja EU projekt, moj projekt 2019, ki že peto leto zapored predstavlja skupne dobre zgodbe iz območja Slovenije. Letos se bo na več kot 100 zanimivih dogodkih predstavilo več kot 60 projektov v več kot 50 krajih v vseh slovenskih regijah. Letos se projektom iz ESI skladov pridružujejo tudi projekti iz EKSRP, med katerimi lahko glasujete tudi za katerega izmed 11 projektov, sofinanciranih iz ukrepa LEADER oz. CLLD!

Eden od teh projektov je tudi iz našega območja! Gre za projekt Učenje in gibanje za okolje - UGO. Glasujte zanj s klikom na POVEZAVO, pod zemljevidom "izberite kraj", t. j. "Mirna" in glasujte, da naš projekt prejme maksimalno promocijsko ter finančno podporo za izvedbo dogodka v mesecu maju 2019

Glasujte torej za svojo najljubšo zgodbo in pomagajte izbrati projekt, ki se bo tudi z vašo pomočjo predstavil še s pestrejšim programom in postal naj dogodek kampanje. Seveda lahko tako h glasovanju kot obisku projektov povabite še koga! Veseli bomo vsake delitve in širjenja informacij. 


Več o kampanji še na http://eu-skladi.si/sl/aktualno/eu-projekt-moj-projekt-2019-glasovanje in https://www.facebook.com/EUSkladi.
Nazaj na: Novice