VABILO: Dolenjska kulinarika v lokalni turistični ponudbi (dr. Bogataj)

VABILO Dolenjska kulinarika v lokalni turistični ponudbi dr Bogataj

V sklopu projekta »Razvoj in promocija kolektivne blagovne znamke in vzpostavitev mreže lokalnih ponudnikov - Dobrote Dolenjske«, ki je bil odobren na 1. javnem pozivu LAS DBK, vas vabimo na krajše predavanje prof. dr. Janeza Bogataja

»Dolenjska kulinarika v lokalni turistični ponudbi«

ki bo v sredo, 7. marca 2018, ob 10. uri v Vili Otočec (Dobrava 79, Otočec).Program: 
10.00–10.05  Uvodna pozdrava direktorja Zavoda Novo mesto Marjana Hribarja ter predsednika sekcije za gostinstvo in turizem pri Obrtni zbornici Staneta Pirkoviča

10.05–10.50 Predavanje Janeza Bogataja o značilnih jedeh Dolenjske in možnostih vključevanja teh jedi v turistično ponudbo lokalnih gostinskih ponudnikov.


Po končanem predavanju bo degustacija dolenjskih jedi.

Dr. Janez Bogataj je priznani etnolog, čigar osrednje področje dela predstavljajo raziskovanja rokodelstva, prehrane, kulinarike, gastronomije, kulturne dediščine, turizma, poslovnih, promocijskih in protokolarnih daril, šeg in navad v Sloveniji.

Dogodek je organiziran v okviru projekta Dobrote Dolenjske, katerega glavni namen je nadgraditi, razviti in promovirati obstoječo kolektivno blagovno znamko ter vzpostaviti mrežo lokalnih ponudnikov za skupen nastop na trgu.

Vabljeni!


 

PRISPEVEK SLO1


 


Nazaj na: Izvajanje projektov