Delavnica Koraki do uspešnega ekološkega certifikata

Foto Ljuba Štefanič FB

Vabimo vas na delavnico Koraki do uspešnega ekološkega certifikata, ki bo v torek, 12. 9. 2023, ob 9. uri v Kočevju. Delavnico organizira zadruga Zakladi Kočevske, v okviru projekta sodelovanja Veriga eko zelišč od Dolenjske do Krasa. Projekt je pripravljen z namenom, da postane zeliščarstvo ena od vidnih kmetijskih panog, s poudarkom na ekološki pridelavi. 

Ekološki certifikat za zdravilna zelišča ima izjemno pomembno vlogo v današnjem času, kjer se vse več ljudi zaveda pomena naravne medicine in zdravilnih zelišč. Tak certifikat predstavlja zavezo k ekološkemu pristopu pri pridelavi in predelavi zelišč ter obljubo, da bodo upoštevali stroge okoljske standarde. Svoje znanje o postopku pridobivanja ekološkega certifikata bo z vami delila Ljuba Štefanič, zeliščarka, ki od leta 2016 ekološka zdravilna zelišča goji v Drevesnici Kočevje.

Več informacij o delavnici na POVEZAVI. 

 


Vir: Karierni portal Kočevje

delavnica_kocevje

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014–2020. 


Nazaj na: Izvajanje projektov