Natečaj za nabor idej za krožnik, ki vključuje lokalno jagnjetino in druge lokalne sestavine v okviru projekta »NOVI IZZIVI SLOVENSKE DROBNICE«

Natečaj za nabor idej za krožnik ki vključuje lokalno jagnjetino in druge lokalne sestavine v okviru projekta NOVI IZZIVI SLOVENSKE DROBNICE

Krajinski park Kolpa je za območje LAS Dolenjska in Bela krajine razpisal natečaj »Nabor idej za krožnik, ki vključujejo lokalno jagnjetino in druge lokalne sestavine«, ki ga izvajajo v okviru projekta »Novi izzivi slovenske drobnice«. V kolikor ste kreativni pri kuhanju jedi iz drobnice, vabljeni k prijavi. Med prijavljenimi na natečaj bodo izbrani trije najboljši recepti, kateri bodo objavljeni v skupni brošuri sodelujočih LAS-ov.

Natečaj je namenjen vsem lokalnim pripravljavcem jedi iz drobnice, bodisi gostincem ali fizičnim osebam, ki želijo svoje znanje priprave drobnice deliti s širšo publiko.

Rok za oddaje izpolnjene prijavnice je: 31. 7. 2019. 

Več informacij v zvezi z natečajem lahko dobite na telefonski številki 041 622 877 – Tončka Jankovič, Krajinski Park Kolpa ali po elektronski pošti info@kp-kolpa.si.

Vabljeni k prijavi.


Natečaj

Prijavni obrazec


 


Nazaj na: Novice