»Kupuj lokalno, obdaruj preudarno« - seznam ponudnikov

 Kupuj lokalno obdaruj preudarno seznam ponudnikov

Lokalna akcijska skupina Dolenjska in Bela krajina (LAS DBK), ki deluje v sklopu Razvojnega centra Novo mesto d.o.o., vas v okviru akcije »Kupuj lokalno, obdaruj preudarno« vabi, da v (pred)prazničnem času z nakupom izdelkov iz lokalnega okolja podprete ponudnike iz našega območja.

Prepričani smo, da imamo na območju veliko kakovostnih izdelkov, ki so lokalnega izvora, imajo v ozadju zgodbo, so uporaben pripomoček za vsak dan in predvsem v prihajajočih dneh tudi primerno darilo za obdarovanje najbližjih.

Trenutne razmere nam ne omogočajo dostopa do vseh ponudnikov in trgovin, zato smo za vas pripravili seznam spletnih trgovin, kjer si lahko ogledate raznovrstne lokalne izdelke oz. produkte ter jih tudi naročite. S tovrstnimi dejanji neposredno podpirate lokalne ponudnike, njihovo delo ter trud. Skupaj tudi sporočamo, da podpiramo kvalitetne izdelke ter preudarne nakupe.

Veliko malih ponudnikov nima svojih spletnih strani ali spletne trgovine, zato takšne še posebej radi izpostavimo v naši akciji »Kupuj lokalno, obdaruj preudarno« na naši Facebook strani LAS Dolenjska in Bela krajina (https://www.facebook.com/LokalnaAkcijskaSkupinaDBK). Vsak dan predstavimo ponudnika ali dva z vsemi kontaktnimi podatki. Podporo k akciji lahko izkažete tudi vi z t. i. 'všečkanjem' in deljenjem objav. V kolikor pa pri ponudnikih naročite izdelke, vam le te s hvaležnostjo pošljejo po pošti, pri nekaterih (če ste iz iste občine) jih lahko, ob upoštevanju vseh NIJZ priporočil, tudi osebno prevzamete.

V kolikor imate tudi vi svojo spletno trgovino in lokalne produkte ali pa v okolju poznate še koga, ki bi lahko sodeloval, vas vabimo, da nam posredujete podatke na e-naslov lasdbk@rc-nm.si in z veseljem bomo razširili naš trenutni seznam.

Podprite lokalne ponudnike, lokalne izdelke, lokalno ekonomijo ter preudarne nakupe.


SEZNAM SPLETNIH TRGOVIN IN PONUDNIKOV:

Raznovrstni lokalni produkti in izdelki

Hrana, pijača 

Tekstil

Rokodelski, unikatni izdelki in kozmetika


 


Nazaj na: Novice