Vabilo k sodelovanju na podeželskem parlamentu

sejem

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo Ministrstvo za kmetijstvo in okolje v sodelovanju z Društvom za razvoj slovenskega podeželja in z lokalnimi akcijskimi skupinami, organiziralo dogodek - 2. podeželski parlament na temo razprave o usmeritvah skupne kmetijske politike v obdobju 2014–2020, ki bo 16. in 17. oktobra 2012 v Termah Zreče.

To bo tudi prava priložnost, da se udeležencem in visokim gostom predstavi uspešne projekte in dosežke na slovenskem podeželju. Ker imamo uspešnih projektov veliko tudi na našem območju, bo na parlamentu sodelovala  tudi naša Lokalna akcijska skupina Dolenjska in Bela krajina. Imeli bomo svojo stojnico, na kateri bomo predstavili naš LAS ter projekte, ki se izvajajo v okviru programa Leader, oz. so se že izvedli.

 V okviru razstavnega prostora bodo mogoče tudi manjše predstavitve projektnih aktivnosti oz. izvedba kratkega kulturnega programa (npr. kulinarika, prikaz izdelave izdelkov domače obrti, prikaz starih šeg…). Glede na to, da je v okviru projektov Leader, ki se izvajajo na območju LAS DBK nastalo veliko inovativnih in zanimivih izdelkov in dogodkov, ki jih je smiselno predstaviti tudi širši javnosti, vas vabimo, da nam do ponedeljka, 10.09.2012, na e-mail: jozica.povse@rc-nm, sporočite svojo pripravljenost za sodelovanje.

Za vse informacije sva vam na razpolago Jožica Povše in Vesna Maksimović (e-mail: vesna.maksimovic@rc-nm.si).

 

Vljudno vabljeni!

 

 LAS DOLENJSKA IN BELA KRAJINA

 

 



Nazaj na: Novice